31.01.2022.

Preduzeće Jaćimović svojim kupcima nudi posebnu akciju na karabine renomiranog proizvodjača BLASER od – 10 %.

27.04.2021.

Obavještavamo naše cijenjene klijente i kupce da smo ponudu pištolja Canik, turskog službenog vojno-policijskog oružja vrhunskog kvaliteta i pristupačne cijene, obogatili za tri nova modela. Radi se o kompaktnim modelima TP9 SF ELIT i TP9 SF ELIT MG te subkompaktnom pištolju TP9 SUB ELIT dizajniranom za skriveno nošenje.

19.12.2019.

Preduzeće Jaćimović je od danas bogatije za još jedan novi brend u svom asortimanu, turski proizvođač pištolja CANIK proizvodi oružje vrhunske kvalitete i pristupačne cijene, dokaz za to je nagrada kojom je 2017. CANIK godine proglašen za pištolj godine u Sjedinjenim Američkim Državama. Garancija kvaliteta je i činjenica da se radi o službenom oružju turske vojske i policije.

16.12.2019.

Od danas u našim maloprodajnim objektima možete pronaći veliki asortiman pištolja poznatih njemačkih proizvođača Walther i Heckler & Koch, od kojih posebno izdvajamo striker pištolje Walther PPQ Q4 i  Heckler & Koch SFP9 i SFP9 Tactical, koji se prvi put pojavljuju na tržištu BiH.

01.07.2019.

Preduzeće Jaćimović svojim kupcima nudi posebnu akciju na puške renomiranog proizvodjača Sauer .Akcija traje do isteka zaliha!

13.05.2019.

Pozivamo kupce i klijente da posjete našu novootvorenu prodavnicu oružja i opreme za lov – „Sokol“, koja se nalazi na trećem spratu tržnog centra „Mepas Mall“ u Mostaru.

05.04.2019.

Obavještavamo naše klijente i kupce da smo danas pustili u rad novi web site kompanije „Jaćimović“oružje, na kome ćete pronaći sve relevantne informacije i novosti vezane za naš rad.

Takođe vas molimo da imate strpljenja i razumjevanja kada je u pitanju rubrika „Katalog“ koja će zbog velikog broja brendova koje zastupamo, svakodnevno biti dopunjavana novim artiklima do okončanja ovog procesa.

13.03.2019.

I ove godine kao i ranijih godina od 08. – 11.03.2019. posjetili smo sajam IWA Outddor Classic. Sreli smo se sa predstavnicima poznatih kompanija iz oblasti proizvodnje oružja, municije i opreme, a u toku godine očekujemo realizaciju mnogih dogovora koje smo postigli, što će rezultirati velikim brojem noviteta u našoj maloprodajnoj mreži.

01.03.2019.

Odnedavno u našim maloprodajnim objektima možete pronaći novi asortiman Beretta pištolja, od kojih posebno izdvajamo striker pištolj Beretta APX 9mm sa modularnim ramom, vrhunskih performansi, izdržljivosti, pouzdanosti i odlične ergonomije.

10.02.2019.

Naši maloprodajni objekati su rasprostranjeni širom BiH, a uskoro ćemo na radost naših kupaca sa juga BiH biti bogatiji za još jedan maloprodajni objekat, čije se otvaranje očekuje uskoro na trećem spratu Tržnog centra „Mepas Mall“ u Mostaru.

31. 01. 2022.

Preduzeće Jaćimović svojim kupcima nudi posebnu akciju na karabine renomiranog proizvodjača BLASER od – 10%.