27.04.2021.

Obavještavamo naše cijenjene klijente i kupce da smo ponudu pištolja Canik, turskog službenog vojno-policijskog oružja vrhunskog kvaliteta i pristupačne cijene, obogatili za tri nova modela. Radi se o kompaktnim modelima TP9 SF ELIT i TP9 SF ELIT MG te subkompaktnom pištolju TP9 SUB ELIT dizajniranom za skriveno nošenje.

19.12.2019.

Preduzeće Jaćimović je od danas bogatije za još jedan novi brend u svom asortimanu, turski proizvođač pištolja CANIK proizvodi oružje vrhunske kvalitete i pristupačne cijene, dokaz za to je nagrada kojom je 2017. CANIK godine proglašen za pištolj godine u Sjedinjenim Američkim Državama. Garancija kvaliteta je i činjenica da se radi o službenom oružju turske vojske i policije.

16.12.2019.

Od danas u našim maloprodajnim objektima možete pronaći veliki asortiman pištolja poznatih njemačkih proizvođača Walther i Heckler & Koch, od kojih posebno izdvajamo striker pištolje Walther PPQ Q4 i  Heckler & Koch SFP9 i SFP9 Tactical, koji se prvi put pojavljuju na tržištu BiH.

13.05.2019.

Pozivamo kupce i klijente da posjete našu novootvorenu prodavnicu oružja i opreme za lov – „Sokol“, koja se nalazi na trećem spratu tržnog centra „Mepas Mall“ u Mostaru.

05.04.2019.

Obavještavamo naše klijente i kupce da smo danas pustili u rad novi web site kompanije „Jaćimović“oružje, na kome ćete pronaći sve relevantne informacije i novosti vezane za naš rad.

Takođe vas molimo da imate strpljenja i razumjevanja kada je u pitanju rubrika „Katalog“ koja će zbog velikog broja brendova koje zastupamo, svakodnevno biti dopunjavana novim artiklima do okončanja ovog procesa.

13.03.2019.

I ove godine kao i ranijih godina od 08. – 11.03.2019. posjetili smo sajam IWA Outddor Classic. Sreli smo se sa predstavnicima poznatih kompanija iz oblasti proizvodnje oružja, municije i opreme, a u toku godine očekujemo realizaciju mnogih dogovora koje smo postigli, što će rezultirati velikim brojem noviteta u našoj maloprodajnoj mreži.

01.03.2019.

Odnedavno u našim maloprodajnim objektima možete pronaći novi asortiman Beretta pištolja, od kojih posebno izdvajamo striker pištolj Beretta APX 9mm sa modularnim ramom, vrhunskih performansi, izdržljivosti, pouzdanosti i odlične ergonomije.

10.02.2019.

Naši maloprodajni objekati su rasprostranjeni širom BiH, a uskoro ćemo na radost naših kupaca sa juga BiH biti bogatiji za još jedan maloprodajni objekat, čije se otvaranje očekuje uskoro na trećem spratu Tržnog centra „Mepas Mall“ u Mostaru.